LOEMPIA & BUBBLE TEA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 32 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Loempia & Bubble Tea. Meer weten? Ontdek meer

23 apr 2024 om 19:43 Ik vond het ook veel te duur voor wat je krijgt, je denkt een grote loempia te krijgen, maar is een hapje, gevuld met kipgehakt
4 apr 2024 om 21:09 Kipstukjes rauw van binne, vond het heel duur voor wat je krijgt, je denkt een grote loempia te krijgen, maar is een hapje, gevuld met kipgehakt, nee voor ons niet meer
27 feb 2024 om 19:18 Kipstukken waren rauw van binnen. Heb ik moeten weggooien
9 feb 2024 om 16:22 Snel bezorgd en alles was nog goed warm.
20 jan 2024 om 18:09 Gewoon top
19 jan 2024 om 17:12 Eten is hier gewoon zo lekker van! Komt altijd goed warm aan ook
8 jan 2024 om 23:22 Lekker gewoon. Warm en lelkere smaak.
2 jan 2024 om 18:54 Beste loempia's van Breda!
24 dec 2023 om 6:19 snelle en correcte levering
6 dec 2023 om 19:57 Heerlijke verse knapperige loempia's en bubble tea. Jammer dat ze niet meer gerechten hebben.
6 dec 2023 om 16:44 Zoals altijd weer heerlijke sieuw mai. Vriendelijke bezorger en altijd leuk om herkend te worden
5 dec 2023 om 18:54 Snel geleverd en super lekker!